Агенция Netpeak е отворена към сътрудничество с журналисти, блогъри, организатори на конференции, образователни и обществени проекти, стартъп-инкубатори и бизнес общности.

Винаги сме готови да общуваме, да споделим мнение, да дадем съвет в рамките на своята експертност и да реализираме общи проекти.

PR отдел на Netpeak

Какво можем да Ви предложим

За организатори на конференции
изложби, семинари или други бизнес ориентирани събития
Може да разкажем за вашето събитие на нашата аудитория. Имаме специален бюлетин за това с кодово име Netpeak Events БюлетинЪТ.
Търсите лектор? Служителите ни имат голям опит в публичните изяви. Само полезно и практически приложимо съдържание за Вашите слушатели.
За представителите на информационни сайтове
журналисти, блогъри и всички, които пишат и публикуват
Ако търсите експертно мнение за нови маркетингови инструменти, статистически данни или уникален авторски материал за дигиталния маркетинг, винаги сме насреща.
Нашите специалисти редовно пишат за бизнес медии и ние добре правим разлика между авторска статия и рекламна публикация.
За образователни проекти
които търсят лектори в сферата на дигиталния маркетинг за своите студенти или искат да разкажат за себе си на нашите
Ще се радваме да помогнем в откриването на своята аудитория. Познаваме в детайли вътрешната кухня на образователните инициативи, понеже изградихме образователен цнетър за своите служители и от 7 години преподаваме в SoftUni Digital.
За стартъп инкубатори
основатели и участници на стартъпи, инструменти и социални проекти
На "ти" сме с технологичните стартъпи, тъй като сме стартирали вече 5 такива. Дори организираме в Украйна единствената конференция за SaaS-бизнеси.
Имаме положителен опит със социален проект в Украйна. Винаги се опитваме да помагаме на интересни проекти да се развиват и стават популярни.
Лого за цветен фон
Изтегли лого с мото
SVG
PNG
Изтегли лого без мото
SVG
PNG
Изтегли пирамидката
SVG
PNG
Лого за светъл фон
Изтегли лого с мото
SVG
PNG
Изтегли лого без мото
SVG
PNG
Изтегли пирамидката
SVG
PNG

Как правилно да се пише и произнася нашето име?

Значение
Името на performance маркетинг агенция Netpeak състои от две думи, "net" и "peak", които се превеждат като «върхът на мрежата».
Ударение
Ударението е поставено на втората сричка, правилно е да се произнася: Нетпи'к
Правопис
Правилното изписване на името ни е само Netpeak и нищо друго.
NetPeak
Контакти
Ако търсите лектор за събитие, коментар от маркетинг експерт или се интересувате от медийно партньорство — свържете се с нашия маркетинг мениджър:
Джесика Стоилкова
j.stoilkova@netpeak.net
С какво да помогнем?
Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и да имате възможност за предоставяне на обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро потребителско изживяване.
OK