Slando.ru — най-голям руски портал за обяви

slando.ru

Slando.ru — това е популярен портал за безплатни обяви, който обединява хората в търсенето на имоти, работа, общуване, новини и събития. В Slando може да се намери всякаква необходима стока или услуга, или да се предложи на други посетители.

Тип на сайта:

Отзив на клиента

slando.ru

Агенция за онлайн маркетинг "Netpeak" - наш партньор от 2006 година. В процеса на съвместната ни работа върху оптимизация и класиране на проекта slando.ru, броят посетители на сайта се е увеличил с 150 000 посещения на ден, а броят посетители на slando.com.ua - до 120 000. Бяха постигнати първи позиции в Яндекс както в Русия, така и в Украйна, в Rambler и Google - по редица високо честотни и специфични ключови фрази.

С оглед на непрекъснатото развитие на технологиите в търсенето, екипът на "Netpeak" не само поддържа постигнатите резултати, но и стратегически работи за перспектива.

Благодарение на организирана професионална работа на агенцията "Netpeak", Slando.ru стана един от най-големите сайтове за безплатни обяви в Русия, а slando.com.ua е признат за безапелационен лидер в Украйна.

Харесва ни целенасоченост, мотивация и професиаонализъм на сътрудниците, техният новаторски подход и насоченост към резултат. Ние сме доволни от постигнатите резултати и планираме да продължим сътрудничество.

На този етап сме фокусирани върху регионално развитие на нашия проект. "Netpeak" вече класира новите градове и региони на нашия сайт в Русия и Украйна, както и наши сайтове в Беларус (slando.by) и Казахстан (slando.kz).

Ресурсите на "Netpeak" позволяват успешно да се работи с големи международни проекти - ежедневно Slando се посещава от многохилядната аудитория на ОНД.

Андрей Добринин, маркетинг директор

Екип на проекта

ice
Artyom

Founder of Netpeak Group, CEO of Serpstat

wise
Alex

CEO & Founder of Netpeak Software

Loading...
Loading...
Loading...