Amadeus.net — портал за туризъм и пътувания

amadeus.net

Компания Amadeus е световна мрежа, която обединява туристи и агенции с помощта на системата за обработка на информация за разпределение на туристически продукти и услуги, както и доставчик на голям спектър IT решения.

Специалисти на Amadeus са разработили всевъзможни полезни решения за облекчаване на ключови етапи на вътрешните и международните пътувания, включващи технологии, които покриват планиране на маршрута, цената на пътуването, търсене на маршрут, резервация на билети, разписание на полетите на авиокомпании, регистрация на пътниците и много друго.

Агенция за онлайн маркетинг Netpeak направи анализ на потребителски интерфейс на системата Content Inn от Amadeus и се справя отлично с поставената задача. Като доказателство на това е положителният отзив на клиента.

Тип на сайта:

Отзив на клиента

amadeus.net

Преди всичко, искаме да изразим уважение към вас и вашата компания и да благодарим за сътрудничество. От името на Амадеус Украйна искаме да изразим благодарност за направения анализ на потребителски интерфейс на системата Content Inn.

Ние сме признателни за професионализма и оперативността в реакцията на нашите запитвания, вниманието към детайлите и бързата адаптация на променящите се условия на брифа.

Ние можем да препоръчаме компанията Netpeak в лицето на Кирил Горбан, като надеждна и професионална агенция за одит на ползваемост.

Мария Ляхова, маркетинг мениджър «Амадеус Украйна»

Екип на проекта

bondar
Andrey

VP of Sales at Serpstat

Loading...
Loading...
Loading...