BULGARIAN PROPERTIES — национална агенция за недвижими имоти

bulgarianproperties.bg

BULGARIAN PROPERTIES — е национална агенция за недвижими имоти с безупречен имидж, 10-годишен опит на пазара и дълбоки познания в сферата на имотите в България.

Компанията притежава и управлява водещия мултиезичен уебсайт за недвижими имоти www.BulgarianProperties.bg, който е един от най-посещаваните в България. Над 1 милион уникални посетители годишно и над 70 000 отделни имота за продажба и отдаване под наем. Информацията се обновява ежедневно, а базата данни е достъпна и интуитивно структурирана, за да спомогне за лесната ориентация и навигация на сайта.

Фирмената структура на компанията е проектирана с цел да осигури на едно място всички необходими на клиентите услуги. BULGARIAN PROPERTIES гарантира най-високо качество на обслужването, честност, уважение и внимание към клиента.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0, PPC 2.0.

Отзив на клиента

bulgarianproperties.bg

Bulgarian Properties има удоволствието да работи с Netpeak Bulgaria като партньор за SEO оптимизация на сайта от 2014 година.

За това време реализирахме заедно много задачи, постигнахме желаните KPI и заложените цели. Цялата работа беше добре организирана, с редовна комуникация, със спазване на плана и сроковете.

Искаме да подчертаем удобството на Клиентския профил, в който беше събрана цялата необходима информация за проекта ни: коментари от специалистите на Netpeak, отчети за развитието на проекта и извършената работа. Всеки месец оценявахме работата на екипа и давахме обратна връзка, което помагаше да оптимизираме нашето сътрудничество.

През тези години Netpeak се доказа като коректен партньор.

Горещо препоръчвам услугите им!

Полина Стойкова, изпълнителен директор, BULGARIAN PROPERTIES

Екип на проекта

kolev
Nikolay

Middle PPC Specialist at Team #3

mrbubu
Alex

Analytics Strategist

genrih
Gennadiy

CEO of Netpeak Bulgaria

niki
Nikolay

Team Lead of SEO Team #6

tina
Kristina

Billing Specialist

Loading...
Loading...
Loading...