Videonabliudenie.eu — онлайн магазин за системи за видеонаблюдение и тяхното изграждане

videonabliudenie.eu

“КАССАБА СИСТЕМС” ООД е високотехнологична компания, оперираща в областта на информационните технологии, слаботоковите системи и системите за сигурност. Фирмата е от първите организации в България, предлагащи ИТ аутсорсинг за корпоративни клиенти и основен вносител и системен интегратор на слаботокови системи и системи за сигурност. Партньор е на Microsoft и сертифициран проектант и инсталатор на структурни кабелни системи на Reichle & De-Massari.

На пазара e от 1998г. и разполага с офиси в София, Варна, Пловдив, Хасково и Велико Търново.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0, PPC 2.0.

Отзив на клиента

videonabliudenie.eu

С Netpeak работим от дълго време още когато компанията се казваше Optimization.bg и единственното, което мога да кажа за тях е, че спомагат за успешното развитие на бизнеса ни.

Благодарение на професионалните им услуги в областта на дигиталният маркетинг, от пет години насам Кассаба Системс ООД попада в групата на ТОП 4 на най-големите вносители и интегратори на системи за сигурност в страната.

Впечатление правят отношението към клиента, регулярните отчети за извършените дейности, непрестанният анализ и добрата информираност за състоянието на проекта.

Забележителни са резултатите, които постигат при класиране в търсачките не само по високочестотни ключови думи, но и по фрази от т.н. дълга опашка (Long tail).

С времето и на базата на добрите резултати освен SEO, започнахме да ползваме и останалите услуги на Netpeak, като PPC и Ringostat.

Коефициента на възвръщаемост на инвестицията (ROI) при работата с Netpeak e значително по-висок в сравнение с другите форми на реклама, които сме ползвали до момента.

Горещо ги препоръчвам не само заради специалното внимание към клиент, а и поради факта, че всяка вложена сума в техните услуги се възвръща многократно.

Кръстьо Кассабов, управител

Екип на проекта

kolev
Nikolay

Middle PPC Specialist at Team #3

sim
Simeon

Middle SEO Specialist at Team #6

genrih
Gennadiy

CEO of Netpeak Bulgaria

niki
Nikolay

Team Lead of SEO Team #6

tina
Kristina

Billing Specialist

Loading...
Loading...
Loading...