Gaudi-ds.com — онлайн магазин за обзавеждане за баня

gaudi-ds.com

Gaudi DS — предлага високо качествено обзавеждане за баня. Фирмата е от пет години на пазара и бележи ръст на продажбите, както и на многобройните си доволни клиенти за всеки изминал период. Благодарение на добрата си навигация, www.gaudi-ds.com е изключително удобен за потребителя, въпреки че е изключително богат на артикули - поддържат се повече от 3000 продукта на склад.

Идеята на фирмата е да доставя на своите клиенти висококачествени продукти на оптимални цени, затова и Gaudi DS е вносител и дистрибутор на обзавеждане от Германия, Италия, Испания на марки като: Schell, Grohe, Hasngrohe, Miro.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0, PPC 2.0.

Отзив на клиента

gaudi-ds.com

Изключително сме доволни от постигнатите резултати - работата на Нетпик увеличи целия трафик към сайта ни, обогати кошницата ни с предлаганите от нас продукти, както и увеличи приходите ни. Всичко това, разбира се, е плод на постоянен процес, константно надграждане и поддържане на вече постигнатото.

Разбира се, и методите на работата са от изключително значение.

Комуникацията по между ни е на чудесно ниво и постигнатите от тях резултати ни карат да сме много взискателни - предизвикателство, на което Netpeak отговаря без проблем.

Светлин Бонев, управител

Екип на проекта

kolev
Nikolay

Middle PPC Specialist at Team #3

sim
Simeon

Middle SEO Specialist at Team #6

mrbubu
Alex

Analytics Strategist

genrih
Gennadiy

CEO of Netpeak Bulgaria

niki
Nikolay

Team Lead of SEO Team #6

tina
Kristina

Billing Specialist

kandeto
Georgi

Project Manager Bulgaria

Loading...
Loading...
Loading...