Orangecenter.bg — онлайн магазин за книги, подаръци и канцеларски материали

orangecenter.bg

Orange Center (ЕСПО ГРУП ООД) е българска компания, която основава верига от магазини за търговия на дребно в България от 2004 г. насам. В Orange Center са събрани книги, музика, луксозни продукти, пособия за ученици, игри и играчки, подаръци. В същото време екипът на Orange center постоянно се стреми да предаде на клиентите си вдъхновяващата атмосфера, която се съхранява вече 10 години.

10 магазина в три от най-големите градове в страната: София, Варна и Бургас. Над 150 души служители във веригата Orange center. Приблизително 200 000 посетители месечно, което прави Orange center една от най-посещаваните вериги в страната. Над 5000 кв.м. търговски площи, разположени на топ локации: молове, градски центрове и др.

Orange center e лидер на пазара на висококачествени продукти и канцеларски материали. Ексклузивен дистрибутор и официален вносител е на едни от най-добрите европейски марки: луксозни продукти за офиса на Moleskine, Clairefountaine и Filofax; ученически пособия на Benetton, Pepe Jeans, Agatha Ruiz de la Prada, Busquests, Safta и луксозните пишещи средства от марката Caran dÁche.

Orange center притежава и добре развит онлайн магазин с богата гама от продукти. В Orange center могат да бъдат открити продуктите, продавани в търговските обекти, както и над 1 млн. книги на чужд език.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0.

Отзив на клиента

orangecenter.bg

При съвместната работа между Orange center и Netpeak срещнахме коректно и отговорно отношение от страна на целия екип, като всички задания се изпълняваха в срок и с необходимия професионализъм. Netpeak отделиха време да анализират моментного техническо състояние на онлайн магазина ни и изготвиха подробен план за действие с цел постигане на по-добри резултати в индексирането и онлайн продажбите.

С ангажираните по проекта служители на Netpeak се работи много спокойно и приятно, те проявяват отговорност и професионализъм в работата си. При съвместната ни работа успяхме заедно да положим основите за едно бъдещо развитие на нашия онлайн магазин.

Orange center изказва своята благодарност за добрите резултати, постигнати по време на съвместната ни дейност и препоръчва Netpeak като коректен партньор.

Елена Кисьова, ръководител отдел "Онлайн продажби и маркетинг"
Loading...
Loading...
Loading...