Secdoor-bg.com — производител на гаражни и индустриални секционни врати

secdoor-bg.com

Secdoor е утвърдена марка на Българския пазар с фокус върху гаражни и индустриални секционни врати, както и задвижвания и аксесоари за тях. Вече 15 години Secdoor е един от лидерите на пазара в България. Над 12 000 клиента се довериха на марката Secdoor. Компанията оперира на територията на цялата страна с офиси в София и Пловдив и дистрибуторни представителства в други градове на България.

Фирмата е официален дистрибутор на немската фирма Marantec - лидер в производството на автоматика за гаражни и индустриални секционни врати, двукрили или плъзгащи портали. От 2012 г. компанията е официален дистрибутор на немската фирма Promstahl, която е лидер в областта на товаро-разтоварно оборудване, ниво-изравнителни претоварни рампи, уплътнителни ръкави и др.

В началото на 2013 г. е получен официален сертификат от холандската фирма Doco International за най-динамично развиващ се дистрибутор на Балканите за 2012 г.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0.

Отзив на клиента

secdoor-bg.com

С настоящата референция изразяваме своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на Netpeak.net.

Бихме искали да отбележим както прецизността, така и коректността и отзивчивостта на екипа. Персоналът на фирмата включва опитни специалисти, които са в състояние да организират и представят желаната от Клиента информация.

Във връзка с постигнатите резултати от съвместната ни дейност препоръчвам екипа на Netpeak.net като коректен партньор.

Стоян Трошев, собственик

Екип на проекта

genrih
Gennadiy

CEO of Netpeak Bulgaria

niki
Nikolay

Team Lead of SEO Team #6

tina
Kristina

Billing Specialist

kandeto
Georgi

Project Manager Bulgaria

Loading...
Loading...
Loading...