Образователни материали

Част от мисията на онлайн маркетинг агенция Netpeak е развитие на малък и среден бизнес в страната. Над десет години активно работим в това направление – обучаваме пазара: описваме нашата работа в блога и в case studies, изнасяме лекции на конференции, организираме уебинари, семинари и конференции. Тук събрахме всичко най-важно.

Книги за онлайн маркетинг

Бели книги (или "white papers") – това са специално оформени pdf-файлове, които съдържат кратка информация за определена тема, case study от нашия специалист от опит работа с клиентски проекти

или конспект с лекции и съвети от признати професионалисти, записани по време на една от нашите конференции.

Уебинари

С цел обучение на колеги, партньори и клиенти нашите специалисти редовно провеждат семинари за онлайн маркетинг. Ние събрахме всички видеа от уебинари, организирани от Netpeak, и тези, в които взимаха участие нашите специалисти.

Абонирайте се за бюлетина, за да не пропуснете следващия уебинар и да го видите на живо.

Абонирайте се за бюлетина за нови уеб семинари

Изяви

Специалистите ни редовно взимат участие в различни конференции, семинари и други събития по цял свят.

Тук събрахме информация за всичките ни изяви — можете да видите презентации на докладите, видеозаписи на лекции и обща информация за събитието.

Loading...
Loading...
Loading...

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.