Историята на Netpeak

Netpeak има за цел да стане водеща агенция в Източна Европа за оптимизация на сайтове, онлайн реклама и други видове ефективен онлайн маркетинг, като помага за развитието на бизнеса чрез използване на всички възможности на онлайн пространството.

Всеки ден ние работим и се усъвършенстваме, за да вдъхновим обществото със собствен пример за развитие, и създаване на полезни проекти и инициативи. Това е съществената разлика в подхода ни към работата, в сравнение с повечето агенции за дигитален маркетинг.

За нас

Netpeak стартира своята история през 2006 година в Одеса (Украйна) от едва петима интусиасти в онлайн маркетинга. Петнадесет години по-късно брандът обединява група от 12 компании с над 750 служители в 4 държави: България, Русия, Украйна и Казахстан.

Какво се крие "Зад Кулисите"

Геннадий Воробьов, CEO & Co-Founder на Netpeak Bulgaria, и екипът на Netpeak споделят. Приятно гледане!

Нашата История

Netpeak — това е една от най-големите агенции за онлайн маркетинг в Източна Европа. Ние работим от 2006 година в следните направления: оптимизация на сайтове за търсачки, онлайн реклама, уеб анализ, CRM маркетинг, PBN, Big Data SEO, ASO & ASA и още. Ние сме на 15 години и имаме какво да кажем!

Кристина Радева - Project Manager Team Lead в Netpeak
27.11.2021

Кристина Радева - Project Manager Team Lead в
Netpeak беше лектор на онлайн изданието на Facebook конференция 2021, като говори за "Троен дневен оборот и двойни регистрации за рождения ден на MANIA Outlet & Second Hand - идеи за еднодневна акция във Facebook".
01.11.2021

Netpeak влезе в класацията на сайта Design Drizzle като част от "Топ 10+ на най-добрите SEO агенции в Eвропа, които да вземете предвид през 2022". Wow!
12.11.2021

Отпразнувахме цели 2 години от създаването на Netpeak Варна! Стартирахме там с едва 3-ма служители през 2019, сменихме две co-working пространства и няколко различни офис помещения - до днес, когато там вече работят 14 души от няколко отдела на Netpeak Bulgaria: Ringostat България, CRM маркетинг, SEO отдел. До януари 2022 те трябва да се увеличат на 17 служители!
06.11.2021

Георги Кандев беше поканен да участва като лектор в Digital Marketing панела на ECDM конференция, която се проведе в Солун. Темата на неговата лекция беше Google Shopping Cases and Lifehacks for max performance in the EU.
02.11.2021

Георги Кандев беше част от уебинар на Softuni Digital, в който разказа повече за курсовете от професионалната програма на SoftUni Digital, които Netpeak води - Conversion Rate Optimization and Automation, SEO On-page Optimization и SEO Website Architecture & Automations.
02.11.2021

Стартира записването за поредната цялостна програма по дигитален маркеринг в Softuni Digital, където Геннадий Воробьов отново ще преподава Search Engine Optimization на гладните за знания студенти!
15.10.2021

Геннадий Воробьов и Георги Кандев бяха лектори на eCommerce Academy Conference [eCommerce Only] и разказаха какво представлява Google Shopping и как търговците могат да се възползват максимално, за да подобрят продажбите си в рамките на ЕС.
24.10.2021

Излезе епизодът от YouTube поредицата на Никола Илчев "Зад кулисите на онлайн бизнеса" с
участието на Netpeak Bulgaria. Какво се крие "зад кулисите" на агенцията, как са организирани вътрепните ни процеси, с какви клиенти работим, повече за екипа и работата в Netpeak, както и пикантни подробности :-)
08.10.2021

Нашият колега Кристиан Димитров, PPC specialist, завърши програмата Google Certified Digital Champions. Сега той е High Performing дигитален шампион, верифициран в сектор Retail - на първо място в CEE и на второ в EMEA!
12.10.2021

Стартира новият SEO курс в Softuni Digital с преподавател Геннадий Воробьов. В него ще бъдат разгледани двата основни вида оптимизация - On-Page и Off-Page. Курсисите ще работят с Google Search Console, Netpeak Spider и други съвременни SEO инструменти.
05.10.2021

На 5 октомври се проведе годишният e-Commerce Summit, организиран от сп. Enterprise, където Геннадий Ворбьов участва в панелна дискусия на тема "ROAS - Return On Advertising Spend" заедно с Димитър Димитров от Inbound.bg и Любомир Попов от Sem.bg.
12.10.2021

Стартира модул SEO & Analytics в Softuni Digital с лектори Геннадий Воробьов, Мартин Желязков и Борислав Дончев.
18-19.09.2021

Смилен Смиленов - Project Manager в Netpeak, изнесе лекция в модул PR и SEO – целеполагане, измерване на резултати и пряко въздействие на PR комуникацията по време на IAB BDVO Advances Masterclass: Data-driven PR.
18.09.2021

След едногодишна пауза, в крайна сметка най-накрая си направихме тимбилдинг - офис София и офис Варна! :)
03.07.2021

Netpeak се разписа с участие в Legion Run 2021!
03.09.2021

Нашите колеги присъстваха на вътрешно обучение на тема "Google Ads: Driving growth with Smart Shopping Campaigns. Key retail insights for Strategic Clients Partnerships. Diversify your Retail Strategy" по линия на Google Partners Digital Champions Program.
19.01.2021

Стартирахме първия български Telegram канал - Netpeak Bulgaria, посветен на трендовете в дигиталния маркетинг, SEO, Google & Facebook Ads, CRM маркетинг, performance маркетинг и уеб анализ. В него всяк седмица споделяме интерсни новини, ъпдейти и информация от дигиталния свят!
26.07.2021

Нашият колега Добромир Генов - Dodo, PPC специалист в Netpeak, измина най-дългия маркиран пешеходен туристически маршрут в България „Ком – Емине", известен още като „E3" в рамките на 20 дни. А заедно с него и нашата пирамидка прекоси цяла България! :-)
10.07.2021

Георги Кандев - Business Operations Manager в Netpeak, участва в уебинар от Youtube поредицата Irregular с организатор Никола Илчев от eCommerce Academy, на който си говориха за Google Shopping.
08.07.2021

Netpeak Bulgaria стартира предлагането на изцяло нова услуга за България - телефония от Ringostat: вътрешна разработка на Netpeak Group, съставена от 7 продукта за анализ и продажби, обединени в една екосистема.
26.06.2021

Николай Галинов - Head of SEO @Netpeak, изнесе лекция на тема "SEО техника за вътрешно налинкване" на събитието Digital4Varna 2021: SEO & Content Marketing Event "Новите предизвикателства".
16.06.2021

Снимахме филм за Netpeak! :-) за YouTube поредицата "Зад кулисите на онлайн бизнеса". To be continued...
18.06.2021

Георги Кандев, Business Operations Manager в Netpeak, участва в панелна дискусия на тема "Дигитален маркетинг за фитнеса и спорта: как да привлечем повече клиенти и да бъдем по-успешни онлайн през 2021?" на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021.
22.04.2021

Смилен Смиленов, Project Manager в Netpeak, и Краси Ангелова, Mениджър на Technoarena.bg, изнесоха обща лекция на тема "Case Study: Netpeak & Technoarena.bg: Адаптиране и прилагане на стратегии и рекламни похвати според обстоятелствата" на пролетното издание на eCommerce Academy Conference 2021.
25.05.2021

Стартира курсът Conversion Rate Optimization and Automation в Softuni Digital с лектор Геннадий Воробьов.
11.05.2021

Проведе се Retail Digital Summit 2021, където Евгени Венков - Business Development Manager в Netpeak, говори за Модерно Скалиране и Върхова Ефективност с Google Shopping.
28.04.2021

Част от екипа ни участва в курс за презентационни и словесни умения с Иво Топалов от Master Academy.
28.04.2021

Netpeak се класира на първо място в класацията Топ 10 на най-предпочитаните IT компании за работa в България на Noble Hire, от неинженерните гласове на публиката.
20.04.2021

Геннадий Воробьов влезе в класацията Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България на Career Show.
09.04.2021

Геннадий Воробьов със специално участие в DGtech podcast на БНР - Българско национално радио, където говори за това Какво е SEO oптимизация и защо това е важно за всеки сайт.
01.04.2021

Netpeak си има официален футболен отбор и участва във фирмена лига! Go, go, Netpeak Lions!
19.03.2021

Проведе се поредното издание на OA Conf Live Edition 2021 - конференцията за дигитален маркетинг и SEO, където най-големите експерти в областта споделят своя опит и ценни съвети с аудиторията.
27.02.2021

За втора поредна година се проведе Advanced SEO Masterclass, в който Мартин Желязков, SEO specialist в Netpeak Bulgaria, говори за Crawling Analysis and Crawling Budget Optimization.
24.08.2021

Имахме изнесен офис на морето! За първи път целият ни екип - София + Варна имаше удоволствието да работи цяла една седмица в Beach Hub Kavaci - първият по рода си отворен морски coworking!
07.12.2018

Netpeak Bulgaria влезе в класацията "Порасналите дигитални агенции" на Capital.bg. Статията разказва как "Най-големите компании в сектора достигат общи приходи 48.6 млн. лв. и ръст от 25%".

Интересни факти за нас

За Netpeak може да се каже, че е приятелска, енергична, младежка, иновативна компания. Приветстваме креативността и желанието за създаване на нещо ново и уникално. Ние сме перфекционисти и преди всичко ценим резултатите от своята работа. Искрено вярваме в мисия си и че сме полезни за бизнеса — като помагаме да се развива и да бъде успешен онлайн.

Какво казват клиентите за нас
Кариера в Netpeak

Кариера в Netpeak

Получи консултация
Вече 14 години помагаме на малки и големи бизнеси да увеличават продажбите и печалбата си с помощта на дигиталния маркетинг. Над 3000 клиенти вече усетиха резултатите от инвестицията в онлайн маркетинг инструменти.

Изпратете ни заявка и нашите специалисти ще подготвят предложение за дигитален маркетинг за Вашия бизнес.
Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и да имате възможност за предоставяне на обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро потребителско изживяване.
OK