Партньорска програма Netpeak

Ние ценим партньорски отношения и винаги се радваме на новите запознанства. Пишете ни на partners@netpeak.bg, ако искате да станете наш партньор — ние задължително ще намерим възможност да обсъдим вариантите за сътрудничество. Ако искате да изпратите заявка в качеството си на партньор, е необходимо да я изпратите през формата за запитване (в този случай не забравяйте да посочите от кой партньор е заявката). Също така можем да се запознаем на едно от най-големите събития в областта на онлайн рекламата: конференцията «», «Online Advertising Украина» или «Online Advertising Казахстан» — Netpeak е организатор на тези конференции.

Изтегли презентацията от Slideshare

Класация на партньорите на Netpeak

Класацията на партньорите се базира на комбинация от два показателя: годишен оборот на клиентите от партньора и броят на доведени клиенти. Показателят “оборот” има по-висок приоритет. Класацията отразява активността на партньора, но не отразява размера и качеството на услугите, които предоставят компаниите-партньори. Класацията се обновява ежедневно.

Stenik

Специализация на компанията: Разработка и развитие на успешни Magento онлайн магазини, дизайн и програмиране на корпоративни уеб сайтове и портали.
Година на създаване: 2004

Партньор накратко за себе си

Interactive Share

Специализация на компанията: Онлайн маркетинг
Година на създаване: 2009

Партньор накратко за себе си

Ксениум ООД

Специализация на компанията: Компанията е специализирана в изработката на персонализирани ИТ решения - Software development, Cloud based solutions, Semantic web technology solutions, Business process management (BPM), Content Management Systems, Video platform and player, eCommerce development и Smart TV Apps
Година на създаване: 2007

Партньор накратко за себе си

The Dots

Специализация на компанията: Агенция за пълно рекламно обслужване в дигиталната сфера
Година на създаване: 2016

Партньор накратко за себе си

NexGen Development Group

Специализация на компанията: Разработка, внедряване и поддръжка на уеб базирани приложения. Дизайн и програмиране на корпоративни уеб сайтове, онлайн магазини и мобилни приложения.
Година на създаване: 2011

Партньор накратко за себе си

Software University

Специализация на компанията: Обучение по програмиране и софтуерно инженерство
Година на създаване: 2013

Партньор накратко за себе си

Loading...
Loading...
Loading...