Prevodite.net - агенция за преводи “Интелект”

prevodite.net

Повече от 10 години агенция за преводи „Интелект“ предлага качествени услуги в областта на превода и легализацията. Част от основните дейности на агенция за преводи „Интелект“ е легализирането на документи от и за чужбина.

Агенцията разполага с професионални преводачи с опит не само в областта на лингвистиката, но и доказали се експерти в правната, техническата, икономическата, медицинската и други сфери на обществения живот. Разполагат с богат терминологичен речник и задълбочени познания в изготвянето на качествен и достоверен превод. Всички преводачи са заклети в отдел „Консулски отношения“ към МВнР и имат право да извършват официални писмени преводи към Aгенция „Интелект“.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0.

Отзив на клиента

prevodite.net

Настоящата препоръка се изготвя по молба на „Нетпийк България“ относно услугите по SEO оптимизация на уеб сайта на Агенция за преводи „Интелект“ ООД и следва да послужи като уверение за успешното ни съвместно партньорство.

Навременното и точно изпълнение на възложения проект оказа положителен ефект върху работата на нашата компания, тъй като ни позволи да изведем дейността си на челни позиции в сферата на превода и легализацията. Благодарение на професионалното отношение и компетенция на целия екип на “Нетпийк България”, ние спечелихме много нови клиенти и разширихме бизнес контактите си.

Оценяваме дейността на „Нетпийк България“ като отлична заради високия професионализъм , коректното отношение и строгата конфиденциалност при изпълнението на поетия ангажимент.

Предпочетохме услугите на „Нетпийк България“ пред тези на останалите фирми в бранша заради конкурентните цени, бързото изпълнение и компетенцията на екипа от SEO специалисти.

Ние препоръчваме “Нетпик България” като стабилен и надежден партньор по пътя на успешния бизнес.

Настоящата препоръка не представлява ангажимент за нашето дружество.

Милена Николаева-Димова, мениджър превод и легализация

Екип на проекта

genrih
Gennadiy

CEO of Netpeak Bulgaria

niki
Nikolay

Team Lead of SEO Team #6

tina
Kristina

Billing Specialist

Loading...
Loading...
Loading...