SEO на етапа на разработка на нов сайт

SEO на етапа на разработка на нов сайт — това е доработка на техническото задание за разработка на сайт с цел да се предвидят основните препоръки на търсачките още на етапа на разработка на проекта.

За наличие на резултат от SEO е необходимо да се имплементират техническите задания, които предлага агенцията. Ако нямате никой за реализация на техническите задания от агенцията, то няма смисъл да поръчвате SEO – в този случай е по-добре да се ограничите до използване на PPC инструментите.

  • Резултатът няма да е постигнат без реализацията на техническите задания в пълен обем.
  • Скоростта за постигане на резултатите пряко зависи от скоростта на реализация на техническите задания.

Защо си заслужава да се замислим за оптимизацията на сайта още на етапа на разработка?

  1. Това ще позволи от нулата да се проектира правилна структура на сайта, което е по-бързо, по-лесно и по-евтино, отколкото да се промени вече съществуваща.
  2. Това ще позволи да се предвиди по-голямата част от всички препоръки на търсачките още на етапа на разработка на техническото задание и да се получи практически оптимизиран сайт.
  3. Това ще позволи да се спести от бюджета за SEO доработки при последващо промотиране.
Изпращане на заявка за тази услуга
Loading...
Loading...
Loading...

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.