Изработка на WordPress сайт от Netpeak

Нашият подход към създаването на WordPress сайтове е цялостен и ориентиран към постигане на високи резултати в дигиталното пространство. Разбираме, че всеки проект е уникален, затова предлагаме персонализирани решения, които отговарят на специфичните нужди и цели на нашите клиенти. 

Изпрати заявка

WordPress е движещата сила зад повече от 40% от всички уебсайтове в интернет — това е доказателство за неговата универсалност и лесен за използване интерфейс.

В нашата компания разработваме уникални и функционални сайтове с WordPress, които не само отговарят на изискванията на съвременния уеб, но и предоставят безпроблемно потребителско изживяване.

Алексей Балев
Dev Team Lead

Услугата обхваща следните направления

Уникален дизайн

Създаваме визуално привлекателни и интуитивни интерфейси, които улесняват потребителското изживяване и подобряват взаимодействието с бранда.

SEO оптимизация по време на процеса на разработка

Правим базова оптимизация на вашия сайт за търсачките от самото начало, така че техническите аспекти да са съобразени с най-добрите SEO практики.

Сигурност и поддръжка

Предлагаме непрекъсната поддръжка и обновления за сигурността на сайта, за да осигурим неговата защита срещу различните заплахи онлайн.

Интеграция на функционалности

Добавяме разнообразие от функционалности и плъгини, които дават стойност на Вашия бизнес и подобряват ефективността на сайта.

Обучение и подкрепа

Осигуряваме обучение за управление на съдържанието, така че да можете самостоятелно да поддържате и актуализирате Вашето онлайн присъствие.

Алексей Балев

Dev Team Lead в Netpeak Bulgaria

Свържете се с нас, за да обсъдим Вашите нужди и как можем да помогнем на бизнеса Ви да расте в дигиталния свят!

Какви видове сайтове създаваме?

Изработка на фирмени сайтове

Идеални за представяне на компании, техните продукти и услуги. Тези сайтове са съсредоточени върху брандинга и информирането на потребителите, както и върху подпомагането на бизнес целите. Създаването на фирмен сайт ще Ви направи лесни за откриване от потребителите, а навигацията и интуитивния дизайн ще допринесат за потребителското преживяване и взаимодействието с уеб сайта.

Изработка на онлайн магазини (e-commerce)

Удобни и функционални електронни магазини, които позволяват на потребителите да разглеждат продукти, да ги добавят в кошницата и да пазаруват онлайн без усилия. Разработваме интуитивни и сигурни сайтове за електронна търговия, които улесняват както купувачите, така и продавачите. Покриваме всички технически изисквания и UX препоръки за Вашите отлични резултати в онлайн търговията.

Предимства на WordPress сайтовете

Да обсъдим вашия проект?
Страхотно! Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Вие направихте първата стъпка към една фантастична маркетинг кампания.

Нашите експерти ще се свържат с Вас в рамките на 1 работен ден,

За да отговорят на всички Ваши въпроси.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

WordPress е една от първите CMS системи и поради тази причина сайтовете, изградени на нея, имат следните предимства:

Удобство

Платформата е изключителна лесна за използване, като това Ви позволява да оперирате с нея, без да имате специфични познания по програмиране.

Дизайн

Благодарение на хилядите възможности и теми можете лесно да получите желания от Вас дизайн на сайта.

Оптимизация

WordPress сайтовете могат да се оптимизират за търсачките, а платформата е популярна в Google, което оказва положителен ефект върху класирането.

Мобилни устройства

Изграждането на сайт на WordPress Ви гарантира добре оптимизирани страници на мобилни устройства.
Това включва разположение на елементите, цветове, бутони, менюта и др. 

Сигурност и актуализации

Като една от най-използваните системи за управление на съдържанието WordPress подлежи на постоянни обновления по защитата и системата.
Поради тази причина тя е една от най-сигурните CMS системи, която при необходимост може да Ви предостави допълнителни плъгини за сигурността на сайта.

Защо да изберете нас?

Персонализиран подход

Всеки наш проект е съобразен с индивидуалните нужди и цели на клиента. Ние вярваме, че всеки бизнес заслужава уникален уебсайт и затова се ангажираме с разработването на персонализирани решения, които отговарят точно на Вашите изисквания.

Качество и иновации

Нашите специалисти постоянно следят за последните тенденции и иновации в технологиите и дизайна на уебсайтовете. Използваме само най-добрите практики и инструменти, за да създадем сайт, който е качествен и удобен за потребителите.

Базово SEO

Благодарение на опита на нашите SEO специалисти разбираме колко е важно сайтът да бъде лесно откриваем. Поради тази причина ние правим базова оптимизация на сайта още на етап разработка.

Обучаваме Ви как да работите със сайта

Осигуряваме обучение за Вас и Вашия екип, така че да можете лесно да управлявате новият си сайт. Това Ви позволява да правите промени по него, да имате по-добро разбиране на естеството на задачите и разширява познанията Ви.

Поддръжка

Освен изработката на сайта, ние предлагаме и пълната му поддръжка след стартиране. По този начин необходимите задачи ще се изпълняват от специалисти, които вече са запознати със сайта и функционалностите му, както и с възможностите за промени.

Какво включва услугата?

Нашата услуга за изработка на WordPress сайт обхваща всичко необходимо, за да се сдобиете с професионален, функционален и атрактивен уебсайт. Ето какво може да очаквате, когато изберете нашите услуги:


Първоначален анализ и консултация

Започваме с детайлен анализ на Вашите нужди, цели и предпочитания. Това включва консултация, по време на която обсъждаме визия Ви за сайта, функционалностите, които искате, и как най-добре да постигнем желаните резултати. Проучваме нишата и конкурентите, за да може сайтът да бъде конкурентноспособен и съдържащ всичко необходимо.

Персонализиран дизайн

Разработваме уникален дизайн, който отразява бранда и ценностите на Вашия бизнес. Използваме концепции и цветове, подходящи за целевата Ви аудитория. Нашият креативен екип създава визуално привлекателни и интуитивни интерфейси, които подобряват потребителското изживяване и допринасят за успешното Ви представяне онлайн.

Разработка и програмиране

След като дизайнът бъде одобрен, нашите разработчици започват процеса по изграждане на уеб сайта, използвайки най-новите технологии и успешни практики за програмиране. Вашият сайт ще бъде бърз, сигурен и оптимизиран за всички устройства и браузъри.

SEO оптимизация

Включваме базова SEO оптимизация за уебсайта, за да подобрим позиционирането Ви в търсачките, а и да увеличим органичния трафик от самото начало.

Интеграция на функционалности

Включваме всички необходими функционалности като форми за контакт, блог, електронен магазин, галерии, интеграция със социални медии и др., които ще обогатят възможностите на Вашия сайт и ще подобрят ангажираността на потребителите.

Тестване и преглед

Преди официалния старт Вашият сайт преминава през обстойно тестване, за да се уверим, че всички функции работят безпроблемно, и че сайтът е оптимизиран за максимална производителност.

Обучение

Предоставяме обучение за Вас и Вашия екип, за да може да управлявате новия си сайт с лекота. Обучението включва добавяне на съдържание, актуализации и основни поддръжки.

Поддръжка

Нашата ангажираност към Вас не приключва с пускането на сайта в експлоатация. Предлагаме различни пакети за поддръжка, за да гарантираме, че сайтът остава актуален, сигурен и ефективен.

"Избирайки нас за изработката на Вашия WordPress сайт, Вие се доверявате на експерти, които са ангажирани да превърнат онлайн визията Ви в реалност, създавайки уебсайт, който не само отговаря на Вашите нужди днес, но е и готов да расте заедно с бизнеса Ви в бъдеще."

Какво е необходимо за разработката на уебсайт?

Разработването на уебсайт е процес, който изисква внимателно планиране и подготовка. За да осигурим гладко протичане на проекта и да създадем уебсайт, който напълно отговаря на Вашите очаквания, е важно да разполагаме с няколко ключови елемента от самото начало. Ето какво ще ни бъде необходимо:

Ясно дефинирани цели и очаквания

Първата стъпка е да определим какви са основните цели на Вашия уебсайт. Това може да включва увеличаване на продажбите, подобряване на онлайн присъствието, предоставяне на информация за продукти или услуги, събиране на данни от потребители и др. Ясните цели ни помагат да насочим дизайна и функционалностите на сайта така, че той да служи най-добре на вашите нужди.

Съдържание

Съдържанието е ключово за всеки уебсайт. То включва текстове, изображения, видеоклипове и други медийни файлове, които информират посетителите за Вашия бизнес и ги ангажират. Необходимо е да подготвите или планирате създаването на съдържание, което е ясно, разбираемо и оптимизирано за търсачките.

Лого и брандинг материали

Вашият уебсайт трябва да отразява Вашия бранд. Затова е важно да предоставите лого, цветова палитра, типография и други брандинг материали, които да бъдат интегрирани в дизайна на сайта.

Функционални изисквания

Определете кои функционалности са ключови за Вашия уебсайт. Това може да включва електронна търговия, форми за контакт, регистрация на потребители, интеграция със социални медии, блог и др. Ясните изисквания помагат на разработчиците да създадат структурата и навигацията на сайта в съответствие с Вашите нужди.

Домейн и хостинг

За да бъде достъпен Вашият уебсайт в интернет, е необходимо да закупите домейн (името на вашия уебсайт) и хостинг (пространството, където вашият уебсайт ще бъде съхраняван и достъпен). Ако още не разполагате с тях, можем да ви консултираме относно най-добрите варианти за Вашия проект.

Предпочитания за дизайн

Всеки бизнес има своя визия за това как трябва да изглежда неговият уебсайт.

Съберете примери от сайтове, които ви харесват, и посочете конкретни елементи, които искате да включите в дизайна на сайта си.

Времева рамка

Определете очакванията си относно сроковете за завършване на проекта. Това ще ни помогне да планираме работата така, че да отговорим на Вашите нужди и срокове за пускане на сайта.

Алексей Балев

Dev Team Lead в Netpeak Bulgaria

Клиенти на Netpeak, използващи тази услуга

Какво казват нашите клиенти

Заяви консултация

Страхотно! Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Вие направихте първата стъпка към една фантастична маркетинг кампания. Нашите експерти ще се свържат с Вас в рамките на 1 работен ден, за да отговорят на всички Ваши въпроси.
Упс! Нещо се обърка, докато попълвахте формата.
Евгени Венков
Business Development Manager
Получи консултация
Страхотно! Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Вие направихте първата стъпка към една фантастична маркетинг кампания. Нашите експерти ще се свържат с Вас в рамките на 1 работен ден, за да отговорят на всички Ваши въпроси.
Упс! Нещо се обърка, докато попълвахте формата.