За Netpeak

14 години работа за резултат
3 318 проекта постигат този резултат в момента
1 401 онлайн магазина всеки ден продават повече продукти благодарение на нашата работа
496 сътрудника работят над това
186 сертификата потвърждават тяхното професионално ниво
89 доклада на специализирани събития
8 офисa в 5 държави София, Варна, Ню-Йорк, Москва, Киев, Одеса, Харков, Алмати
10 организирани конференции обучават и развиват пазара на онлайн маркетинга от 2011 година
41 отзива от доволни клиенти
18 награди за участие в международни класации
237 публикации в Блога на Netpeak за онлайн маркетинг и не само

Netpeak™ — една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа. Основни направления на работата на агенцията: оптимизация на сайтове и онлайн реклама — подробности могат да бъдат намерени в раздела «Услуги». Сред нашите клиенти можете да откриете множество портали, онлайн магазини, UGC проекти - най-популярните сайтове в техните ниши. Част от нашите клиенти могат да бъдат намерени тук.

Ние класираме не сайта, а бизнеса на клиента. Нашата цел е да докараме бъдещи клиенти на бизнеса, а не само трафик на сайта. Това е съществената разлика в подхода ни към работата в сравнение с повечето агенции за онлайн маркетинг в Източна Европа.

Нашият най-ценен ресурс - екипът ни. Имаме млад и ярък екип, сред нас има много креативни хора, силни професионалисти и разностранни личности. Ние правим всичко, за да може Netpeak да не е просто агенция, а начин на живот и начин на мислене.

Ние наистина искаме да направим този свят едно по-добро място. Ето защо ние се стремим не само да помогнем на бизнеса на нашите клиенти, но и дадем на колегите ни интересна и полезна работа, която ще им даде възможност да се насладят на удоволствието от постиженията и способността да бъдат обезпечени и уверени личности. Ние се опитваме да съберем в отбора си всички най-добри специалисти на пазара. Почти винаги имаме нужда от “нови” добри хора и ако сте - потенциално един от нас, моля, свържете се с нас.

Netpeak се среми към откритост. Ние искаме да бъдем близо до нашите клиенти, приятели, колеги и служители, и ние сме активни в социалните мрежи:

Презентация на Netpeak

Loading...
Loading...
Loading...

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.