Pochivka.bg — туристически интернет портал

pochivka.bg

Почивка.БГ е популярен туристически интернет портал в България. Той разполага с над 1000 оферти за почивка в България и чужбина, отговарящи на всеки вкус и бюджет. Почивка.БГ има за цел да ориентира бързо и лесно потребителя и да му предоставя точна информация по достъпен за него начин.

Екипът на Почивка.БГ е изграден от млади, амбициозни специалисти в областта на туризма и информационните технологии.

Тип на сайта:

Извършени от нас услуги: SEO 2.0.

Отзив на клиента

pochivka.bg

От името на целия екип, който стои зад pochivka.bg, искам да изразя благодарност към Netpeak. В тяхно лице винаги сме срещали професионално отношение, което се грижи за интересите на нашия бизнес.

За годините съвместна дейност категорично потвърждаваме, че работата с тях е истинско удоволствие. Когато виждаш разбиране и правилен подход насреща, единственото, което можеш да кажеш е, че си намерил доверен партньор. Многократно са ни показвали, че проблемите на нашия бизнес, на нашите потребители, са и техни проблеми, които искат в най-бързи срокове да бъдат разрешени.

Благодарим за отношението. Комуникацията ни винаги се е случвала лесно и бързо, отговаряли са на всички наши въпроси и молби. Оценяваме положения труд -стриктното спазване на срокове, изпълнението на поетите ангажименти и добавената стойност, която влагат във всяка задача.

Петър Димитров, управител на Почивка бг ООД

Екип на проекта

genrih
Gennadiy

CEO of Netpeak Bulgaria

niki
Nikolay

Team Lead of SEO Team #6

tina
Kristina

Billing Specialist

kandeto
Georgi

Project Manager Bulgaria

Loading...
Loading...
Loading...