Мисия, ценности и цели на Netpeak

Нашата цел

Netpeak има за цел да стане водеща агенция в Източна Европа за оптимизация на сайтове, онлайн реклама и други видове ефективен онлайн маркетинг.

Сигурни сме, че ще постигнем целите на компанията, благодарение на знанията ни за нуждите на нашите клиенти, работата на квалифицираните специалисти, постоянното използване на нови технологии и системния подход към развитието на агенцията.

Нашата мисия

Netpeak помага за развитието на бизнеса чрез използване на всички възможности на онлайн пространството. Всеки ден ние работим и се усъвършенстваме, за да вдъхновим обществото със собствен пример за развитие, подобряване на страната / града, създаване на полезни проекти и инициативи.

Мисията на Netpeak е на няколко нива. Идеите са изброени от прости към сложни — от първо до пето ниво. Всеки служител на компанията самостоятелно определя какво ниво на мисията минава в момента. Може да изглежда прекалено претенциозно, но ние вярваме в това. И постепенно вървим към целта.
Да се стигне от третия свят в първия в рамките на едно поколение, без да се променя географско местоположение
Промяна на манталитета: да се развие желанието и способността за действие и постигане на резултат
Вдъхновяване на околните с дейността на Netpeak в борбата срещу неефективността, баналността, безвкусието, безотговорността, глупостта и т.н
Развитие на малките и средни бизнеси в страната
Създаване на печалба за клиентите на Netpeak
Да се стигне от третия свят в първия в рамките на едно поколение, без да се променя географско местоположение
Промяна на манталитета: да се развие желанието и способността за действие и постигане на резултат
Вдъхновяване на околните с дейността на Netpeak в борбата срещу неефективността, баналността, безвкусие, безотговорността, глупостта и т.н.
Развитие на малките и средни бизнеси в страната
Създаване на печалба за клиентите на Netpeak
Netpeak Group
Агенцията Netpeak е част от Netpeak Group, която включва също:
Netpeak култура
Компания
За Netpeak може да се каже, че е приятелска, енергична, младежка, иновативна компания. Приветстваме креативността и желанието за създаване на нещо ново и уникално. Ние сме перфекционисти и преди всичко ценим резултатите от нашата работа. Искрено вярваме в нашата мисия, и че сме полезни за бизнеса — като помагаме да се развива и да бъде успешен онлайн.

Формата на управление в Netpeak — ограничен либерализъм във всички регламентирани аспекти и корпоративна ноокрация по всички нерегламентирани..

Корпоративна ноокрация — форма на устройството на компанията, която се основава на върховенството на човешкия ум и се ръководи от рационалното мислене. Ограничен либерализъм предполага достатъчно свобода на действия в рамките на някои правила и ограничения.

В Netpeak има нестандартна хоризонтална иерархия и липса на формалности.
Служители
Всеки наш служител се нарича «нетпикър». Радваме се, че можем да го наречем така. Нашите служители са амбициозни, отговорни, честни и инициативни професионалисти. Много от нас са работохолици.

Всички сме равни, но в същото време имаме състезателен момент, който внася интрига в работата, и благодарение на който искаме да станем по-добри.
Работен процес
Една от най-важните ценности на компанията са хората, затова фирмата се стреми да направи работата на служителите максимално комфортна и продуктивна. Една от отличителните ни черти е геймификацията на работния процес, което го прави по-интересен.

Голяма част от работния ни процес е автоматизиран и това ни позволява да се концентрираме изцяло върху сериозни и важни неща, които правим за постигане на резултат.
7 ценности на Netpeak
Насоченост към резултат
Важен е резултатът на работата ни. Не процесът, а резултатът.
Постоянно развитие
Никога не стоим на едно място — насочваме се към нови постижения, знания, резултати.
Правило за четири «само»

  1. Самоорганизираност. Разпределяме задачите си по приоритет: не се разсейваме с нископриоритетни задачи, дори и ако те са по-интересни и по-приятни.
  2. Самостоятелност. Опитваме се да решим проблемите си самостоятелно преди да молим за помощ. Помним, че - никой няма да разреши проблема по-добре от теб самия.
  3. Самообучение. Държим на принципа — невъзможно е да научиш някого, може единствено сам да се научиш.
  4. Самомотивация. Ефективността и резултатът на твоята работа зависят само от вътрешната ти мотивация. Никой няма да те мотивира по-добре от теб самия.
Инициативност
Проявяваме инициатива във всичко: от работата по проекта до процесите, които трябва да се променят и подобрят.
Честност и отвореност
Силата е в истината. Грешки може да приемем и да ги коригираме. Лъжата няма оправдание.
Отборен дух
Нашият общ успех зависи от духа на екипа, взаимопомощта, сплотеността, доброжелателната атмосфера. Ние сме силни сами, но заедно сме непобедими.
Позитивно отношение към живота и работата
Работата трябва да бъде удоволствие!
Нашите особености
Нашите клиенти в България
Потвърждение на нашата експертност
С какво да помогнем?
Какво казват нашите клиенти?
Най-четено в блога
Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и да имате възможност за предоставяне на обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро потребителско изживяване.
OK