Мисия, ценности и цели на Netpeak

Нашата цел

Netpeak има за цел да стане една от водещите компании в източна Европа, която предоставя услуги за оптимизация на сайтове, онлайн реклама със заплащане на клик и други видове на ефективна онлайн реклама.

Ние сме убедени, че ще постигнем целите на компанията благодарение на разбирането на потребностите на нашите клиенти, работейки с висококвалифицирани специалисти, непрекъснатото прилагане на новите технологии и системния подход в развитието на компанията.

Целите на Netpeak

Нашата мисия

Нашата мисия е да подпомогнем на развитието на бизнеси чрез използването на всички възможности на онлайн пространството. Ние искаме действията на нашата компания да създават доверие, уважение и симпатия на обществото.

Ценности на Netpeak

Мисията на Netpeak е на няколко нива. Идеите са изброени от прости към сложни — от първо до пето ниво. Всеки служител на компанията самостоятелно определя какво ниво на мисията минава в момента. Да се постигне 5-то ниво — не е толкова лесна задача!

Да се стигне от третия свят в първия в рамките на едно поколение, без да се променя географско местоположение.

Промяна на манталитета: да се развие желанието и способността за действие и постигане на резултат.

Вдъхновяване на околните с дейността на Netpeak в борбата срещу неефективността, баналността, безвкусие, безотговорността, глупостта и т.н.

Развитие на малките и средни бизнеси в страната.

Създаване на печалба за клиентите на Netpeak.

Netpeak култура

Компанията

За компания Netpeak

За Netpeak може да се каже, че е приятелски, добър, енергичен, младежки, иновативен в подходите си екип, в който всичко е положително и динамично. Ние приветстваме творчеството и желанието да се създаде нещо ново и уникално. Ние сме перфекционисти и ценим резултатите от нашата работа над всичко останало. Ние наистина вярваме в нашата мисия и в това, че сме полезни за бизнеса — развиваме го и му помагаме да печели онлайн.

Формата на управление в Netpeak — ограничен либерализъм във всички регламентирани аспекти и корпоративна ноокрация по всички нерегламентирани.

Корпоративна ноокрация — форма на устройството на компанията, която се основава на върховенството на човешкия ум и се ръководи от рационалното мислене. Ограничен либерализъм предполага достатъчно свобода на действия в рамките на някои правила и ограничения.

В Netpeak има нестандартна хоризонтална иерархия и липса на формалности.

Сътрудници

За колегите на Netpeak

Ние сме Netpeak. Нашите сътрудници — амбициозни, отговорни, честни, открити, предприемчиви специалисти и гийк маниаци. Много от нас са работохолици. Всички са равни, но ние имаме конкурентен момент, който вкарва интрига в работата, и благодарение на който искаме да ставаме все по-добри и да растем професионално.

Работен процес

Работен процес в Netpeak

Може да бъде описан като плодотворно работно занимание. Една от основните ценности на компанията — това са всички хора, които работят в нея, така че компанията се опитва да направи работата на служителите да максимално комфортна и ефективна. Една от най-отличителните черти е геймификация на работния процес, което го прави по-интересен. Голяма част от работния ни процес е автоматизиран и това ни позволява да се концентрираме изцяло върху сериозни и важни неща, които правим за постигане резултат.

7 ценности на Netpeak

Презентация на Netpeak

Loading...
Loading...
Loading...

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.