Зад кулисите на Netpeak

Изпрати заявка

Сертификати

За нас

Netpeak има за цел да стане водеща агенция в Източна Европа за оптимизация на сайтове, онлайн реклама и други видове ефективен онлайн маркетинг, като помага за развитието на бизнеса чрез използване на всички възможности на онлайн пространството.
Всеки ден ние работим и се усъвършенстваме, за да вдъхновим обществото със собствен пример за развитие, и създаване на полезни проекти и инициативи. Това е съществената разлика в подхода ни към работата, в сравнение с повечето агенции за дигитален маркетинг.

Netpeak стартира своята история през 2006 година в Одеса (Украйна) от едва петима интусиасти в онлайн маркетинга. Седемнадесет години по-късно брандът обединява група от 12 компании с над 750 служители в 3 държави: България, Украйна и Казахстан.

С какво се отличаваме

[SEO 2.0]
[PPC 2.0]
уникални услуги
ROI
ориентирана компания
Работим
в цял свят
Клиентски профил
Netpeak

Тясно специализирани услуги

На българския пазар Netpeak е известна като агенция за SEO и онлайн реклама. Но портфолиото ни от услуги е много по-богато. Имаме голяма експертиза в онлайн маркетинга за различни ниши и пазари, и предлагаме услуги, за които специалистите в България са малко.
SEO (Search engine optimization)
Оптимизация на сайтове в Google от ескперти с близо 16 години опит.
CRM маркетинг и автоматизация
Настройка на редовна и системна комуникация с Вашите клиенти чрез email, messenger, SMS и push известия.
Фирмени консултации и обучения
Фирмени обучения и бизнес консултации за собственици, маркетинг мениджъри и вътрешни екипи.
SEO на етапа на разработка на сайт/приложение
Анализ и изготвяне на допълнително техническо задание за оптимизация на сайта преди стартирането му.
Технически SEO одит
Задълбочен анализ на технически грешки в сайта, които пречат на привличането на потребители от търсачката.
PPC (Pay per click реклама)
Реклама във всички рекламни канали с измерване на резултат и фокус върху ROMI.
CSS (Comparison shopping service)
CSS e сайт, който събира оферти за продукти на онлайн търговци и изпраща потребителите на уеб страниците на търговците, за да направят покупка.
Уеб анализ
Настройка на системи за аналитика за уеб и мобилни проекти, изготвяне на индивидуални репорти и визуализация на данни.
Мениджмънт на маркетплейс услуги
Агенция Netpeak може да Ви помогне да пуснете своя продукт и да повишите продажбите си в Amazon, Etsy, eBay, Walmart, JET и други видове маркетплейс.
Линкбилдинг
Kомплексна услуга за натрупване на качествена външна линк маса за онлайн магазини и корпоративни сайтове.
ИКТ програма
Netpeak e оторизиран партньор на европейската програма за "ИКТ решение и киберсигурност" за малки и средни предприятия
Mobile marketing
Привличане на потребители и уеб анализ на мобилни приложения на Аndroid и iOS.
ASO (App store optimization)
Оптимизация на приложения за Apple Store.
PBN (Private blog network)
Създаване на мрежа от нишови сайтове с качествено съдържание за публикуване на линкове и промотиране на вашия проект в ниши с голяма конкуренция.
Копирайтинг
Създаване на качествено текстово съдържание за сайта, блога или външни медии с цел PR или линкбилдинг.

Защо да изберете нас?

Резултат

Ние сме ROI-ориентирана агенция. Клиентите започват работа с нас благодарение на детайлно бизнес предложение и добра стратегия, портфолио и case studies.

Но... продължават да работят с нас дългосрочно, само ако видят финансов резултат: ръст на клиенти, приходи и печалба, които надвишават разходите за реклама.

Експертиза

Имаме достъп до beta инструменти на много рекламни системи. Вероятно вече имаме опит в рекламиране на проект, подобен на Вашия.

За последните 16 години сме работили на различни международни пазари и имаме над 3 000 успешни проекта.

Маркетинг специалистите в нашия екип имат 187 сертификати за глобална реклама и анализ, които подкрепят техния опит. Всички тези фактори намаляват риска за вашите инвестиции в онлайн реклама.

Процес

Тайната на успеха на всеки дигитален бизнес е в автоматизацията на процесите. Автоматизацията на процесите не просто ни позволява да предоставяме висококачествени и ефективни услуги, но прави работата ни ясна и прозрачна.

Списъкът със задачи, техният смисъл и приоритет са винаги ясни за клиента, и са съгласувани с него. Екипът работи с всички възможни инструменти за онлайн реклама.

Работен план за всеки месец с конкретни срокове и възможност за корекции, SCRUM, чек-листове, автоматизация на рутинни действия, контрол на качеството на няколко нива - това са само някои от нещата, които правим, за да гарантираме вашия успех.

Репутация

Netpeak работи от 2006 година. Можете да се запознаете с нашето портфолио, успешно реализирани проекти в различни ниши и отзиви от клиенти.
Ние добре знаем, че във всеки проект може да има трудности и пречки. Ако възникват проблеми или резултатите не отговарят на очакванията, ние честно го съобщаваме и концентрираме усилията си в търсенето на решение, а не в избягването на неприятна ситуация.

Технологии и ефективност

Нашата агенция е разработила редица инструменти за маркетинг и анализ, използвани от маркетинг специалисти по целия свят.

Всъщност нашият продуктов отдел има специален екип, който е посветен на по-нататъшна оптимизация на работните ни процеси и разработване на нови скриптове и технологии.

Постоянно се стремим да работим по-бързо и ефективно. Какво означава това за клиентите ни? Ние изпълняваме задачите много по-ефективно за една и съща цена, което ви позволява да постигнете по-бърз растеж от вашите конкуренти.

Прозрачност

С цел пълна прозрачност за клиента създадохме Клиентския профил на Netpeak.

Чрез него можете да проследявате KPI, да оценявате успеха на своите рекламни кампании, да наблюдавате прогреса на задачите и да се свързвате със своите мениджъри проекти във всеки един момент.

Книга за Netpeak Bulgaria

Събрахме за Вас на едно място най-важната информация за нашата мисия, ценности, екип, услуги, процеси и още. С гордост ви представяме нашата книга:

Интересни факти за нас

За Netpeak може да се каже, че е приятелска, енергична, младежка, иновативна компания. Приветстваме креативността и желанието за създаване на нещо ново и уникално. Ние сме перфекционисти и преди всичко ценим резултатите от своята работа. Искрено вярваме в мисия си и че сме полезни за бизнеса — като помагаме да се развива и да бъде успешен онлайн.

В края на 2021 Ringostat стартира в България

Какво е Ringostat? Съвременна виртуална телефонна централа, колтракинг платформа, callback бутон, месинджър, браузърен смартфон в едно.

Растем - Офис Netpeak Варна

В края на 2019 отворихме офис във Варна. За две години екипът там скалира 7 пъти.

Статия за нас в изданието КMarketing Factbook на Капитал

О, да! През 2020 една от най-големите български медии Капитал публикува статия за нас! В нея също се постарахме да разкажем какви сме, с какво се занимаваме, всичко за екипа и агенцията, и как се забавляваме заедно!

Netpeak преподава в Softuni Digital

Netpeak има удоволствието и привилегията да е сред учредителите на цялостната програма за дигитален маркетинг в Softuni Digital от 2016 година досега и дългогодишен партньор на образователната институция. До момента нашите специалисти са изнесли най-различни лекции, модули, семинари и профилирани курсове по SEO, Google Ads, Google Analytics, Analytics Advanced, SEO Website Architecture & Automations, Project Management и още, и още... на над 7000 студенти.

91 950 лева за първите 6 месеца на 2021

Това е сумата, която нашите партньорски агенции в България получиха през първите 6 месеца 2021г. от договорите с клиентите на пренасочените от Нетпик заявки.

Финалист на Google Premier Partner Awards 2019

Точно така. 2019-та беше особено успешна за нас, защото се класирахме на финал сред едни от най-големите агенции за дигитален маркетинг в цяла Европа в конкурса на Google - Premier Partner Awards. Екипът ни присъства на награждаването в столицата на Ирландия, Дъблин и успя да посети Google Ireland Headquarters. Yey!

Netpeak провежда обучения на цели екипи

Програмата за фирмени обучения се подготвя индивидуално спрямо нуждите на бизнеса и взема предвид нивото на служителите.

Вътрешни обучения

Всяка година Netpeak организира за колегите вътрешни обучения за обща култура: ораторско майсторсктво, финансова грамотност, инвестиране, английски език.

Имаме си и Digital Star в екипа

Нашият колега Добромир Генов е победител в категория "Маркетинг стратегии и бизнес развитие" в конкурса за най-добри млади дигитални маркетолози на България Digital Stars 2019.

Да имаш Certified Digital Champion от Google в екипа е ГОРДОСТ!

Кристиан Димитров (PPC specialist) премина през специално обучение от Google Certified Digital Champions Program. Сега той е High Performing дигитален шампион, верифициран в сектор Retail: на първо място за CEE и на второ за EMEA.

Начело на класацията за най-предпочитан IT-работодател в България

Noble Hire проведе проучване измежду 281 компании за най-предпочитанa компания за работа в IT сектора в България. Netpeak е на първо място в гласовете на работещите в IT компании със 122 гласа.

Изнесен офис край морето през лятото

Имаме страхотна лятна традиция - да избягаме от градската шумотевица за презареждане. През деня работим в coworking на плажа, вечерта - релакс и партита в Aloha стил.

Татуировка с логото на Netpeak?

Защо не? Може да изглежда малко крайно, на част от нашите служителни наистина имат (перманентни) татуировки с нашият фирмен символ - т.н. Пирамида на Netpeak, която отразява нашата мисия и ценности за растеж и развитие.

Имаме си футболен отбор - Netpeak Lions

Талантливите хора са талантливи във всичко. Нетпикърите го доказват. Колегите бележат победи и във футболните мачове, които организираме с наши партньори и клиенти.

Netpeak Runners Team

Нашият екип обича да спортува и това си личи :) Ние не пропускаме корпоративни събития, щафетни бягания, маратони и всякакви спортни инициативи, в които се изисква физическа подготовка! Netpeak е партньор и спонсор и на инициативата 5kmrun.

Netpeak на Legion Run 2021

Тази година решихме да си подарим едно наистина екстремно преживяване за целия ни екип! Дружно покорихме 22 различни по сложност и "калност" препятствия,смяхме се и се забавлявахме заедно!

Netpeak Vitamins

Имаме си и специални брандирани витамини, които наричаме SEO & PPC supplements! Те са както за екипа, така и за клиентите ни! Шегата настрана, това е подарък от една от нашите любими клиенти - Healthstore.bg :) Благодарим, приятели!

Пирамидата пътува

Един от основните ни корпоративни символи - Пирамидата на Netpeak, редовно придружава нашите колеги при най-различни пътешествия из България и извън нея. Сами се досещате колко километри е пропътувала досега! Тя е истинска медийна звезда, а през лятото на 2021 дори участва в изминаването на пешеходния маршрут Ком-Емине.

Какво казват нашите клиенти

Нашият екип

Геннадий Воробьов

CEO Netpeak Bulgaria

Николай Галинов

Head of SEO

Николай Колев

Head of PPC

Георги Кандев

Business Operations Manager

Марина Братан

Operations Manager

Мария Горова

Operations Manager

Дария Бургеля

PPC Specialist

Станислава Златкова

Project Manager

Валентин Мишев

SEO Specialist

Женя Янкова

PPC Specialist

Добромир Генов

PPC Team Lead

Симона Мишева

PM Team Lead

Петър Илиев

PM Team Lead

Кристина Радева

PM Team Lead

Мария Далева

SEO Specialist

Кристиан Димитров

PPC Specialist

Нашите отворени позиции
Нашият най-ценен ресурс — екипът ни. Непрекъснато инвестираме в обучението и развитието на своите служители. Правим всичко възможно, за да направим Netpeak не просто агенция, а начин на живот и начин на мислене.
Стани част от екипа
Получи консултация
Страхотно! Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Вие направихте първата стъпка към една фантастична маркетинг кампания. Нашите експерти ще се свържат с Вас в рамките на 1 работен ден, за да отговорят на всички Ваши въпроси.
Упс! Нещо се обърка, докато попълвахте формата.